Hurtigt lån

Lån penge hurtigt nu i dag den tirsdag, 29/9 - gode hurtige lån:

Ovenstående oversigt viser ikke alle danske lån. Vi modtager provision for godkendte lån.

1. Ansøg om et hurtig lån

Ansøgning tager mellem 2 og 5 minutter at udfylde.

2. Modtag lånetilbud

Lånetilbud er i din e-mail 1 til 3 minutter efter, du har indsendt din ansøgning online.

3. Underskriv online

Godkend og underskriv lånet med NemId.

4. Modtag penge på din konto

Afhængigt af det valgte lån modtager du penge på din konto omgående eller i løbet af op 1-2 hverdage.

Lån penge hurtigt

Du er sikkert landet her på Hurtige-lån.dk, fordi du ønsker at lån penge hurtigt. Og er der noget, vi kan hjælpe dig med, så er det hurtigt lån i en fart! I ovenstående oversigt har vi samlet de populære udbydere af hurtige lån online. Disse låneudbydere er specialister i, at sørge for at du nemt kan låne penge hurtigt her og nu.

Lån hurtigt penge let uden om banken og slip for al bøvlet. Vi kan vel med rette sige, at de hurtigste lån også er de nemmeste lån. Og mangler du stadig at blive helt overbevist, så læs guiden herunder om at låne penge let med omgående udbetaling.

Hurtigt lån uden sikkerhed

Det er ganske rart, at du kan låne penge nu og her, men hurtig lån uden sikkerhed er bestemt også en rar ting. Lån penge uden sikkerhed betyder ganske enkelt, at modsat de fysiske banker, så kræver online banker ikke sikkerhed for lånet.

Sikkerhed for pengelån kan foregå på flere måder:

 • Pant i enten fast ejendom, bil eller værdipapirer
 • En kautionist indvilger i at indfri lånet, såfremt du ikke længere kan
 • Der tegnes en bankgaranti mod betaling
 • Der tegnes en forsikring mod manglende betaling

Alt dette bøvl slipper du for ved at vælge et hurtigt lån uden sikkerhed og dokumentation.

Sådan optager du et hurtig lån online

Lad os ganske kort gennemgå, hvordan du optager et hurtig lån online. Hurtig lån online er blevet så super populær, fordi det er lige så nemt som at bestille et par sko eller en ferie online! Det lyder måske lidt overdrevet, men ikke desto mindre er det sandt.

Se bare her:

 1. Første skridt, når du skal låne penge online, er at indtaste ønsket lånebeløb og løbetid.
 2. Andet skridt er at indtaste navn, adresse og telefonnummer
 3. Tredje skridt er at underskrive låneaftalen med dit NemID
 4. Fjerde skridt er at vente 30-60 sekunder på svar!
 5. Femte skridt er, hvis du er blevet godkendt til online lånet, at “vente” ned til blot 10 sekunder, før pengene står på din konto.

Alt i alt snakker vi under 5 minutter fra du går i gang med låneansøgningen, til at dit hurtige online lån er udbetalt til din konto. Har du brug for hurtig kredit akut, så ved du, hvor og hvordan du finder det!

Lån penge og få dem med det samme

Lån penge hurtigtTidligere var det helt utænkeligt, at du kunne låne penge og få dem med det samme. I dag er det en realitet, og lån med straks udbetaling hitter som aldrig før. SMS lån hurtig udbetaling henvender sig til alle, som har brug for at låne penge akut, eller som bare ønsker et nemt lån.

Nedenfor har vi oplyst, hvor hurtigt pengene vil stå på din konto, efter du er blevet godkendt. OBS: Og for nedenstående lånefirmaer snakker vi altså hurtig lån udbetaling døgnet rundt 24/7. Så den hurtige udbetaling gælder dag og nat, weekender og helligdage - alle årets 365 dage!

 • Bedrekredit.dk: Udbetaling på 10 sekunder DØGNET RUNDT! HURTIGSTE lån på nettet!
 • VIVUS.DK: Lynhurtig udbetaling på 1 minut hele 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen!
 • Simbo.dk: Hurtig udbetaling på under 60 minutter hele året rundt
 • Ferratum.dk: Udbetaling med det samme på under 45 minutter, hverdage og lørdage

Lån penge udbetaling med det samme kan du, som du kan se af ovenstående, tage ganske bogstaveligt.

Lån penge nu

Lån penge nu i dag og brug dem på præcis det, du ønsker dig. Falder du over et super godt tilbud på en ny smartphone, møbler eller sågar en super billig afbudsrejse sydpå, hvad gør du så?

Ja, hvis du har pengene på kontoen, så bestiller du måske bare, og alt er i skønneste orden. Hvis ikke du har pengene, så fortvivl ej! Lån penge nu på nettet, giver dig den frihed der skal til. En frihed, der sørger for, at du kan mærke, at du lever. Frihed er, at leve livet ved f.eks. at købe de ting, man ønsker sig, eller tage på en drømmerejse.

Lån penge hurtigt og få udbetaling med det samme

Vi lever kun én gang, og derfor er der ikke noget galt med at låne penge nu i dag, og indfri nogle drømmer. Dog skal du stadig bruge din sunde fornuft, og ikke optage pengelån, hvis ikke du har råd. Men har du luft i økonomien, så er der ikke noget forgjort ved at ansøge i dag og pengene udbetalt nu og her.

Du behøver altså ikke kun at låne penge, når du har akut brug for dem. Prøv at mærke spændingen og friheden ved at låne penge spontant og få øjeblikkelig udbetaling. Og når så du får hurtig udbetaling nu i dag, så er du parat til at indfri en eller flere af dine drømme.

Fordele og ulemper ved hurtige lån

Som med alt muligt andet, så er der naturligvis fordele og ulemper ved alting. Hurtige lån er ingen undtagelse, og derfor har vi lavet en liste, som du bør læse igennem.

Fordele

Herunder finder du fordelen ved de hurtige og nemme lån på nettet. Der er mange andre fordele ved disse strakslån, men her er de vigtigste.

 • Få lån med hurtig udbetaling
 • Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om hurtiglånet
 • Lån penge og få svar med det samme
 • Lån penge med lav rente og endda helt uden renter (gælder kun nye kunder)
 • Lån uden sikkerhed og med lempelig kreditvurdering
 • Hele låneforløbet foregår online, og du skal ikke sidde ansigt til ansigt med nogen
 • Ingen spørger, hvad pengene skal bruges til
 • Du kan få lån udbetalt i weekenden

Ulemper

Der følger naturligvis også ulemper med at optage lån hurtigt, og det kan ikke være anderledes. Lynlån har blandt andet følgende ulemper, som vi ser det.

 • Kort løbetid - hurtig lån 30 dage er ikke unormalt, men for nogen kan denne løbetid være for kort.
 • Næsten låne penge uden kreditvurdering, og derfor vil nogen blive godkendt, som ikke burde være blevet godkendte.
 • Lån penge let og måske lidt for let, kan for nogen være en ulempe
 • Nogen tror, at de kan låne penge billigt. Men renterne er altså højere end ved banklån, blandt andet fordi du kan låne penge uden sikkerhed.

Nu kender du til både fordele og ulemper, og så er det op til dig, om at vil ansøge om et lån hurtigt.

Lånebetingelser ved lån hurtigt penge

Er du blevet fristet til at optage et lån hurtigt, så bør du først kende nedenstående lånebetingelser. Mange tror, at de kan låne penge uden krav, men det er ikke helt rigtigt. Du kan næsten låne uden krav, men også kun næsten.

 • Du kan tidligst optage hurtige lån som 18 årig. Du er først myndig, når du fylder 18 år, og derefter kan du disponere over din egen økonomi. Flere af udbyderne af de hurtige kreditter kræver dog en minimumsalder på 19, 20 eller 21 år. Hurtig lån til unge og til studerende bør dog overvejes en ekstra gang. Grunden hertil er, at da du som udgangspunkt ikke bør stifte gæld i en for tidlig alder.
 • Du skal være i besiddelse af et NemID. Du kan ikke optage et online forbrugslån uden et NemID, og så er det desværre bare. Heldigvis kan du nemt og hurtigt bestille et NemID på denne hjemmeside. Indenfor for cirka en uge vil du modtage dit NemID nøglekort med posten, og straks herefter kan du ansøge om et online lån. Dit straks lån bliver udbetalt til din NemKonto med lynhurtig udbetaling.
 • Hurtig lån trods RKI er et stort no-go! Er du i tvivl, om du er registreret i RKI Registret eller i Debitor Registret, så klik dig ind på deres hjemmesider. Det er ganske enkelt og ganske hurtigt, og du behøver faktisk bare dit NemID til at logge dig ind og hurtigt svar.

Krav til låneudbyderne

Der stilles ganske strenge krav til udbydere af hurtig kredit såvel som alle andre finansieringsselskaber. Finanstilsynet fører tilsyn med alle finansielle virksomheder og sørger for, at de overholder den finansielle lovgivning.

Nedenfor har vi listet kravene, som der stilles til lånefirmaerne.

Fortrydelsesret på 14 dage

Som låntager har du altid 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag, du underskriver låneaftalen. Fortryder du din beslutning om optagelse af et af de nye SMS lån eller kviklån, skal du informere låneudbyderen.

Lån penge nu og få hurtig udbetaling på 10 sekunder

Det er altid en god ide at informere udbyderen skriftligt, så du kan bevise, at du har givet besked. Senest 30 dage efter at du har fortrudt, skal lånebeløbet være tilbagebetalt inklusiv eventuelle renter.

Har du optaget et af de gratis lån, skal du være opmærksom på, at kviklånsudbyderen måske opkræver et gebyr. Størrelsen på gebyret skal udbyderen dog have informeret om  inden indgåelse af låneaftalen.

Markedsføring af strakslån

Der er en række lovpligtige oplysninger, der skal oplyses i forbindelse med strakslån.

Følgende oplysninger skal fremgå:

 • Om debitorrenten er fast eller variabel
 • Lånets løbetid
 • ÅOP
 • Samlede kreditomkostninger
 • Afdragenes størrelse
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb

Ser du en kvikslånsreklame, skal ovenstående oplysninger fremgå klart og tydeligt.

ÅOP skal oplyses

Kreditudbydere er forpligtede til at oplyse ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. I ÅOP er indregnet alle omkostninger som rente, stiftelsesomkostninger samt løbende udgifter, og det er et super vigtigt tal til sammenligning af lån.

Nogle af de hurtigste lån kan have en relativ høj ÅOP, hvilket også kan skyldes en kort løbetid. Jo kortere løbetid på din kredit, jo højere ÅOP. Derfor er det også vigtigt, at løbetiden er den samme, når du sammenligner hurtige kredit online.

Inden du optager et hurtigt lån

Udover at du naturligvis skal tænke din beslutning om optagelse af et hurtigt lån grundigt igennem, så bør du også lægge et budget. Det er ikke helt forkert at fastslå, at du faktisk slet ikke bør optage et lån uden at have lagt et budget først.

Når du lægger et budget, fratrækker du alle dine faste udgifter med dine indtægter. Tallet der står tilbage, er dit månedlige rådighedsbeløb, som skal bruges til dine variable udgifter som afdrag på lån og kreditter

Budgettet giver dig dermed et økonomisk overblik, som gør dig i stand til at vurdere, om du overhovedet har råd til at afdrage på lånet.

Afdrag til tiden!

Hvis du allerede har optaget et af de nye SMS lån eller anden form for online lån, så sørg for at afdrage til tiden. Har du ikke længere mulighed for at afdrage på lånet, så kontakt straks låneudbyderen.

Låneudbyderen vil typisk tilbyde dig følgende:

 • Forlænge lånet og udskyde betalingstidspunktet mod et gebyr
 • Lave en afdragsordning hvor der betales en månedlig ydelse

Kan du heller ikke overholde en af ovenstående aftaler, vil låneudbyderen gå lidt hårdere til værks. De vil typisk starte med at sende dig rykkere, og ignorerer du dem, vil de typisk sende sagen videre til inkasso. Oven i det kan du regne med, at du også bliver registreret i RKI.

Derfor; sørg for at du har råd til at tilbagebetale lånet, og er du i tvivl, så undlad at låne penge hurtigt! Læs eventuelt mere om at låne penge med udbetaling med det samme på Låne-penge.nu

Hvor hurtigt kan man få penge på sin konto?

Nogle lån udbetaler helt bogstaveligt på 10 sekunder efter du har godkendt låneaftalen! Andre lån tager op til en 1-2 hverdage, før pengene er på din konto.

Hvor gammel skal man være for at tage et hurtigt lån?

Minimumsalderen er 18 år. Nogle långivere kræver hhv. 19, 20 eller 21 års alder. Du kan se alderskravene tydeligt i listen ved at klikke her.

Er et straks lån dyrere end andre lån?

Nej, et hurtigt lån eller strakslån, som de også kaldes, koster ikke mere end andre online kviklån og kassekreditter. Heldigvis konkurrerer lånefirmaerne om at være hurtige, og det er en fordel for dig, der skal have et hurtig lån.

Scroll til toppen